Impressie: Audi TT RS

Audi TT RS
De nieuwe Audi TT smeekt om een nieuwe TT-RS!

Al onderging de Audi TT eerder een evolutie dan een revolutie, er is niemand die rouwig is om het resultaat dat Audi ons in Genève voorschotelde. De nieuwe TT ziet er een stukje strakker uit en werd zowel lichter als compacter. Factoren die een nieuwe TT RS alleen maar ten goede kunnen komen!

X-Tomi Design toont ons een eerste render van wat we volgend jaar -of pas in 2016- mogen verwachten: een agressieve bodykit, een breder spoor, de typische grille en natuurlijk ook enorme lichtmetalen velgen. De mini-R8 zou hoogstwaarschijnlijk nog steeds een 2.5-liter vijfcilinder meekrijgen, zeker gezien de TTS nu al beschikt over een 2.0-liter TFSI met 310 pk en 380 Nm. Al is 400 pk uit een viercilinder ook al lang geen illusie meer…

Audi TT RS Plus Geneva 02

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...