Dit is de Fiat 500X

Dit is de Fiat 500XFiat schenkt ons een eerste officiële foto wat op 4 juli naar buiten komt als de stoere 500X!

De Fiat 500X wordt de vijfde telg binnen de Italiaanse Vijfhonderd familie. Naast de reguliere driedeurs en bijhorende Cabrio heb je nog een 500L, een 500L Living en een 500L Trekking, die elk een specifieke doelgroep voor hun rekening nemen. Hoewel ze in Turijn maar al te graag spreken over een terreinwagen zal de X eerder een hoge crossover zijn, we kijken er dan ook reikhalzend naar uit of er optioneel vierwielaandrijving ter beschikking zal zijn.

De Fiat 500X zal onderhuids heel wat technologie delen met de nieuwe Jeep Renegade, beiden rollen eveneens broederlijk naast elkaar van de productieband in de Fiat fabriek van Melfi te Zuid-Italië. Een volledige lancering van de Fiat 500X staat gepland voor vrijdag 4 juli eerstkomende, niet toevallig de 57ste verjaardag van de originele Fiat Cinquecento!

Dit is de Fiat 500X

De laatste reeks spyshots:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...