Spyshots: BMW M2

BMW M2 header
De eerste spionagefoto’s van BMW’s M2 bereiken het net.

De geruchtenmolen draaide al even op volle toeren en bij het zien van deze foto’s kunnen we besluiten dat er binnenkort ook echt een gepeperde BMW M2 op de beursvloer zal pronken. Opvallend aan M-modellen zijn hun grotere spoorbreedte en bij deze 2-Reeks is dat ongetwijfeld ook het geval. Verder zien we achter de 19 inch bekende M-velgen blauwe M-remklauwen. Hoogstwaarschijnlijk is dit wel nog niet de definitieve bodykit en mogen we nog enkele wijzigingen verwachten op de productieversie.

Over wat onder de motorkap zal komen te liggen is er nog geen eenduidig antwoord. Hoogstwaarschijnlijk wordt de 3.0 zes-in-lijn turbomotor die we kennen uit de M235i overgeheveld. Maar waar het blok in de M235i zo’n 320 pk produceert zal het in de M2 zo’n 53 paarden meer herbergen. Dat maakt een totaal van een slordige 380 pk. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...