Spyshots: Mercedes MLC-Klasse

Mercedes MLC headerHet duurt niet lang meer alvorens Mercedes’ antwoord op de BMW X6 de beursvloer zal vullen.

Er is al sinds 2011 sprake van een BMW X6 killer uit Stuttgart, maar het duurde tot begin dit jaar om een eerste concept car te zien te krijgen. Op de Beijing Motor Show stelde Mercedes haar Concept Coupé SUV tentoon. Daarbij deed Mercedes ook haar plannen uit de doeken om een productieversie tegen het einde van dit jaar of in het begin van volgend jaar klaar te hebben.

Net zoals de X6 zal de MLC vrij patserig impressionant overkomen. Zo zien we onder de camouflage een grote grille geflankeerd door grote luchthappers, hoge deuren met verhoudingsgewijs kleine ramen en een hoge kont. Binnenin wordt de nieuwe huisstijl keurig doorgetrokken met het – love it or hate it – tabletachtige scherm centraal op het dashboard.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...