Limited Edition: Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen
Renault en Helly Hansen bundelen hun krachten, een flashy Renault Captur met extra grip is het resultaat.

Helly Hansen is misschien nog net niet zo bekend als Jack Wolfskin, maar de Noorse producent van outdoor sport- en vrijetijdskledij heeft er toch al een hele geschiedenis op zitten. Het in 1877 opgerichte merk is vandaag nog steeds alive & kicking en wil zichzelf wat in de kijker werpen door een exclusieve samenwerking met Renault. De twee sloegen de handen in elkaar en kwamen met deze Captur Helly Hansen als resultaat naar buiten.

De Renault Captur Helly Hansen krijgt een exclusief Flamme Red koetswerkkleur met zwart of ivoorwit dak, Etoilé Black met ivoorwit dak, Cassiopée Grey met zwart dak of Ivory met zwart dak. Kortom, voor ieder wat wils! De Helly Hansen heeft standaard lederen zetels alsook 17-inch lichtmetalen velgen met diamanteffect. Platine Grey beschermplaten vooraan en achteraan alsook enkele goodies zoals het R-Link multimediasysteem, een automatische airco, elektrisch inklappende spiegels, meedraaiende mistlichten en verwarmde voorzetels werden eveneens geïnstalleerd.

De gelimiteerde editie van deze Captur is beschikbaar met verschillende motoren: de Energy TCe90 en TCe120 met EDC-automaat of de iets meer Belgvriendelijke dCi90, naar wens gelinkt aan een manuele transmissie of automaat. Tot slot is deze Captur Helly Hansen de eerste uit het gamma die aangeboden wordt met een Extended Grip systeem, hetwelk de grip verbetert op zand, modder en sneeuw. De aandrijving zelf gebeurt weliswaar nog steeds uitsluitend op de voorwielen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...