Groen Licht voor BMW M2

BMW M235i Video
Geruchten over een BMW M2 gaan al langer de ronde, nu zouden de productieplannen echter volledig vast liggen.

Volgens niet nader te noemen BMW-insiders met een hart voor Bimmer Post zal in de herfst van 2015 de productie aanvangen van de langverwachte BMW M2. Deze zou gebruik maken van hetzelfde zes-in-lijn hart uit de M235i, maar met een vermogen opgekrikt tot 370 à 380 pk.

Daarmee zou hij nog 44-54 pk krachtiger zijn en vermoedelijk ook nog ietsje sneller dan 4,8 seconden de 100 km/u bereiken uit stilstand. Zowel een manuele zesbak als de achttraps sportautomaat zouden beschikbaar zijn. Volgens geruchten gaat hij momenteel schuil onder de naam pyrat2, bij de lancering eind 2015 of begin 2016 wordt het gewoon de M2 Coupé (F87). (Via: Bimmer Post)

BMW Fan Day 2012 BMW 1-Reeks M Coupe Drift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...