AutoCar & EVO testen de Ferrari LaFerrari

AutoCar & EVO testen de Ferrari LaFerrariDe Ferrari LaFerrari is al een poos uitverkocht, al mocht de internationale pers toch van de hypercar genieten!

Er is al heel wat digitale inkt gevloeid omtrent de nieuwste hypercar uit Maranello. Zo is Hij ongelooflijk snel, luid, populair, uitverkocht, alreeds geleverd, op date geweest met de Ferrari Enzo Ferrari en zelfs aanwezig in België. Een snellere trackminded LaFerrari XX zit zelfs in een verregaande ontwikkelingsstatus! Een internationaal event voor de gerenommeerde media is dus niet meer nodig om de laatste exemplaren zien te slijten, maar toch deed Ferrari het in navolging van Porsche en McLaren.

De meningen over de prestaties van de 6.5-liter V12 in samenwerking met een elektromotor zijn steevast lovend, het is en blijft dan ook het beste wat Ferrari zal maken in dit decennium. De gezamenlijke uitdaging voor de grote media’s is nu enkel nog een test op te zetten waarbij alle 3 hypercars van dit moment aanwezig zullen zijn!


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...