McLaren Special Operations verbouwt een 650S

McLaren Special Operations verbouwd een 650SDe McLaren 650S Coupé by MSO geeft de verregaande personalisatiemogelijkheden op een gepaste manier weer!

De MSO – McLaren Special Operations – divisie van het Britse sportwagenmerk is verantwoordelijk voor diverse unieke creaties op basis van de bestaande modellen, zo zagen we al een gelimiteerde HighSport reeks van 5 exemplaren en een one-off X-1 Concept dat zonder problemen kan meedoen in een Batman film. Nu de productie van de reguliere 12C stopgezet is in functie van de nieuwe 650S, moest ook hun showcase model even een update ondergaan. Voor de fotoshoot werden er zelfs vulkaankraters opgegraven nabij hun hightech Technology Centre nabij Woking.

De 650S Coupé by MSO kreeg een unieke Agrigan Black koetswerkkleur in meerdere lagen, als afwisseling werden er zelfs Rudy Red lagen tussengewerkt wat een unieke kleurbelevenis zou geven in het zonlicht. Daarnaast kreeg de 650S een extra badsessie met een koolstofvezeloplossing. Visueel neigt hij nu ook meer naar zijn grote broer, de alreeds magische McLaren P1!

Ook binnenin werd er duchtig met koolstofvezel gewerkt en werden de stoelen vervangen door extra lichte (-15 kg) exemplaren uit de P1 met lederen bekleding en contrasterende stitching. Ook de velgen, voorbumper, splitter, sideblades en diffuser kregen een upgrade met koolstofvezel, allen ten voordele van de aerodynamic performance. Qua bandenkeuze viel hun oog op de Pirelli P Zero Corsa die zowel op het circuit als op de openbare weg meer dan voldoende grip zullen bieden.

Niet alle extra features op deze unieke 650S komen direct in de MSO catalogus, al kan je waarschijnlijk met een grote zak geld wel iets regelen. De eigenaars van de huidige 12C Coupé of Spider moeten ook niet treuren, de nieuwe aanpassingen zijn ook verkrijgbaar voor hun bolides.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...