Renault komt met iets zeer snel [#under8]

Renault komt met iets zeer snel [Megane RS Trophy?]Renault lost al enkele dagen geheimzinnige informatie, op 16 juni volgt gelukkig de onthulling van iets sportief!

Renault is altijd al een autoconstructeur geweest die zich voornamelijk focust op familiale volumemodellen, toch hebben ze een vrij succesvolle Renault Sport afdeling met een even roemrijk verleden! Die waren de laatste jaren verantwoordelijk voor de Twingo RS, Clio RS en Mégane RS en de vele special editions. De snelle Renault Mégane RS Trophy haalde vrij eenvoudig het record van voorwielaangedreven wagens op de Nurburgring record binnen, maar met de komst van de nieuwe Volkswagen Golf GTI en Seat Leon Cupra was die titel in gevaar.

Nu lijkt Renault per direct met iets snel(ler) naar buiten te komen. We zagen al een bijzonder hippe #under8 hashtag – waarmee ze een rondetijd onder de 8 minuten rond de ‘Ring bedoelen – en nu ook een foto van een Akrapovic uitlaat. In diverse media wordt er melding gemaakt van de RS275R naamgeving, de nieuwe superRS zou het dus doen met 275 pk en waarschijnlijk zijn eigen titel van Nürburgringkoning terug opspelden.

Met enkele nietszeggende foto’s wekt Renault alvast de juiste gevoelens op bij de geïnteresseerden, op maandag 16 juni is het wachten voorbij. Wij zullen helemaal niet rouwig zijn met een extra hothatch in het snelle segment, maar we zijn vooral benieuwd hoe de VAG familiegenoten met de nieuwe RenaultSport zullen omgaan!

Lees hier onze rijtest+video van de vorige generatie Renault Mégane RS Trophy!

Renault komt met iets zeer snel [Megane RS Trophy?]

Renault komt met iets zeer snel [Megane RS Trophy?]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...