Officieel: MINI Paceman Adventure Concept

MINI Paceman Adventure Concept
Altijd al een MINI Pick-Up gewild? Enkele leerlingen uit München maken al je dromen waar.

Deze MINI Paceman Adventure werd ontwikkeld als een studie van enkele leerlingen en hun leermeesters van de BMW-fabriek in München en Dingolfing. Hij is gebaseerd op de pre-facelift Cooper S Paceman die werd omgevormd tot een kleine pick-up truck. Het chassis werd verhoogd voor een betere bodemvrijheid, er werden off-road banden gemonteerd en een snorkel laat toe de iets diepere rivieren te verkennen. Tot slot zorgt een Jungle Green exterieurkleurtje voor wat camouflage.

Vanzelfsprekend zijn er geen productieplannen, de markt voor een MINI pick-up lijkt ons immers wel heel MINIscuul. Wel is het one-off exemplaar volledig rijklaar, want onder de motorkap schuilt een 1.6-liter turbo met een capabele 184 pk en 260 Nm. Vanzelfsprekend is deze krachtbron in deze avontuurlijke MINI gekoppeld aan een ALL4 vierwielaandrijving.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...