Twee special editions voor de Ssangyong Korando

Ssangyong new Korando Crystal Plus Edition 60 - Special Editions BeluxNog voordeliger dan ooit, de Ssangyong Korando dankzij 2 nieuwe special editions.

De compacte terreinwagen van Ssangyong kreeg tijdens het laatste Autosalon van Brussel een hoop positieve aandacht, om de laatste twijfels weg te werken komt de invoerder nu met 2 speciale reeksen. De Korando Crystal Plus positioneert zich zonder meerprijs tussen het Crystal en Quartz niveau in de catalogus en wil daardoor zijn ultieme prijs/uitrustingsverhouding in de verf zetten. De Korando Edition 60 is dan weer gelimiteerd tot evenveel exemplaren en deze komen allemaal in een blauwe koetswerkkleur in combinatie met een stijlvol beige lederen interieur, dit ter ere van het 60-jarig bestaan van het merk.

De Crystal Plus schenkt de kooplustige vanaf juni 2014 gratis een set parkeersensoren achteraan, Privacy glass, mistlichten vooraan en een lederen stuurwiel. Om de kans op een platte band te verkleinen krijgt de Korando ook een bandendrukcontrolesysteem mee! Je bent hier wel aangewezen op een zwartlederen interieur, voor de buitenzijde mag je wel kiezen uit het beschikbare kleurpalet. De 2.0-liter handgeschakelde Korando Crystal Plus (149 pk) met voorwielaandrijving is de jouwe vanaf €19.490.

De Korando verjaardagseditie kost je dan weer €23.990 maar bouwt wel verder op het hoogste Sapphire uitrustingsniveau en komt ook enkel met de 149 pk sterke tweeliter diesel met een handgeschakelde zesbak. Kan je een van de Korando Edition 60’s te pakken krijgen die enkel voor België en Luxemburg bestemd zijn krijg je het luxepack met de elektrisch bedienbare bestuurdersstoel, Supervision dashboard en stuurverwarming! Deze is verkrijgbaar in het dealernet vanaf mei 2014!

Lees hier onze rijtest met de Ssangyong Korando 2.0 e-XDi!

Ssangyong Korando Crystal Plus

Ssangyong Korando Edition 60

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...