Bespoke: Rolls Royce Pinnacle Travel Phantom

Bespoke: Rolls Royce Pinnacle Travel Phantom
De heren bij Rolls Royce bieden hun klanten graag echt unieke wagens aan, de Pinnacle Travel Phantom wordt dan ook hun uithangbord op het Autosalon van Beijing!

Voor een echte nieuwigheid bij het Britse edelmerk moet je niet afzakken naar een internationaal autosalon, daarvoor is het gamma te beperkt. Vorig jaar kregen we nog de Wraith coupé, als alles goed verloopt krijgen we volgend jaar een dakloze Ghost en tot die tijd pronkt Rolls met de kunnen van hun Bespoke afdeling. Deze sterkgroeiende afdeling schenkt oneindige personaliseringsmogelijkheden aan het vermogende cliënteel die zich maar al te graag laten uitleven.

Speciaal voor de Chinezen die graag reizen komt Rolls Royce dus met een Pinnacle Travel Phantom die een twotone koetswerkkleur meekrijgt met een fijne handgeschilderde Madeira Red karakterlijn. Binnenin krijg je kwalitatief leder, hoogwaardige wol en perfecte stukken hout voor de interieurafwerking, voor de inzittenden toch wat privacy te schenken werd het passagiersgedeelte afgeschermd. Omdat ze in Goodwood wel fan zijn van een sterrenhemel kreeg deze Travel Phantom – naast zijdezachte kussens – ook de Starlight Headliner specificatie met LED hemelbekleding. Motorisch blijft de 6.75-liter V12 op post met slechts 450 pk die toch in staat is om de 2.500 kilogram zware Brit tot aan 250 km/u te krijgen, de stoplichtsprint is vrij luxueus voorbij in 5,5 seconden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...