Officieel: MINI Paceman facelift

MINI Cooper S Paceman
Wat visuele opsmuk en een kleine power bump: de nieuwe MINI Paceman.

Op een volledig nieuwe MINI Paceman is het – als het zover komt – net als bij de MINI Countryman nog even wachten. Maar om het huidige model toch terug wat aandacht te schenken lanceert MINI op het Autosalon van Peking een facelift. Die krijgt een gelijkaardige visuele fine-tuning en onder de motorkap een kleine power bump voor de MINI Paceman S.

De 1.6-liter turbomotor, die net als de rest van de line-up nu volledig EU6-conform is, levert voortaan immers 190 pk ipv 184 pk. In realiteit natuurlijk nauwelijks voelbaar, maar aan de toog natuurlijk iets om achter de hand te houden. Standaard komt de MINI Paceman op de John Cooper Works na met voorwielaandrijving, maar MINI’s ALL4 vierwielaandrijving is optioneel beschikbaar. Ook optioneel is een zestraps automaat, de manuele zesbak krijg je zonder bij te betalen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...