Spyshots: BMW 2-Reeks Cabriolet (F23)

Spyshots: BMW 2-Reeks Cabriolet (F23)De zomer staat voor de deur dus BMW doet er best alles aan om de dakloze 2-Reeks Cabriolet tijdig af te werken!

Met een verse lading spyshots tonen de ingenieurs uit München ook aan dat ze niet vies zijn van wat wapperende haren. Hoe zou je zelf zijn met het zomerweer van de voorbije dagen/weken. Nu de aanverwante 2-Reeks Coupe goed gelanceerd is en zelfs hier en daar alreeds opduikt in het straatbeeld is het tijd om de Cabrio-variant af te werken. Vanaf de eerste schetsen werd er aan de teken- en ontwikkelingstafel al rekening gehouden met een open en gesloten variant, zonder al te veel ingrijpende moeite moet BMW dus wel in staat zijn om snel naar buiten te komen.

Het komende autosalon van New York of Beijing maakt een grote kans, anders blijft het bij nazomeren met een onthulling op het autosalon van Parijs in september. Qua motoren gaat de BMW 2-Reeks Cabriolet (F23) ongetwijfeld verder op het aanbod van de Coupé (220i, 235i, 218d, 220d en 225d). De aandrijving gaat steevast richting de achterwielen, al zou je optioneel ook het xDrive systeem kunnen bijbestellen. Voor het dak werd gekozen voor een stevige stoffen bekleding, voor een hardtop ben je bij BMW nog steeds aangewezen op de hoger gepositioneerde – en duurdere – Z4 Roadster en 4-Reeks Cabrio.

Lees hier onze rijtest met de vorige generatie BMW 1-Reeks Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...