Maserati viert feest met de MC Centennial Edition

Maserati viert feest met de MC Centennial Edition New YorkDe Italianen van Maserati presenteren niets nieuws onder de zon in New York maar bouwen toch een feestje met de MC Centennial Edition’s.

Tijdens het laatste Autosalon van Frankfurt werd er nog een unieke Quattroporte en een V6 diesel voorgesteld, in Brussel zagen we een leuke mengeling en in Genève werd het doek van een nieuw conceptmodel gehaald. Voor het Autosalon van New York dat over enkele dagen start werd er ook iets speciaals voorzien, met de MC Centennial Edition op basis van de GranTurismo en GranCabrio MC Stradale.

Aan de buitenzijde trekt de drielagige rode of blauwe koetswerkkleur direct de aandacht naast de sportieve stijlelementen, de motorkap kreeg eveneens een extra verluchtingsgleuf om het kloppende hart nog wat beter van afkoeling te voorzien. Binnen heerst er een frisse sfeer dankzij de witte koeienvacht, dankzij de vele koolstofvezel en de gekleurde naden komt de Maserati MC Centennial Edition met een sterke portie Zuiderse flair, al zal de brullende 4.7-liter V8 die zeemzoete droom per direct doorprikken. Die levert in beide koetswerkvormen 460 pk en 520 Nm, de Coupé haalt wel een hogere topsnelheid (303 km/u) vergeleken met zijn dakloze feestpartner (290 km/u).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...