Officieel: Nissan Murano

Nissan Murano 2015
De nieuwe Nissan Murano zal op de New York Auto Show worden voorgesteld.

Na de Qashqai, X-Trail en de Juke krijgt ook de Murano een opfrisbeurt. De Nissan Crossover-familie is daarmee terug volledig up-to-date! De nieuwe Murano krijgt een typerende V-Motion snoet, boomerang-koplampen die doen denken aan de 370Z en een zwevend dak. De achterste zijruit is even wennen, maar verder is de nieuwe Murano vrij strak afgelijnd.

Binnenin werden zoals het facelift-cliché wil de materialen wat opgewaardeerd, kreeg het 7-inch scherm en de achterliggende software een update en werden de looks wat opgefleurd. Lederen zetels, al dan niet verwarmd en gekoeld, een panoramisch dak en een Bose geluidssysteem behoren nog steeds tot de opties.

Onder de motorkap ligt voorlopig uitsluitend een 3.5-liter V6 met 260 pk en 325 Nm, gekoppeld aan een Xtronic automaat en optioneel een vierwielaandrijving. Vanzelfsprekend komen er ook zuinigere dieselmotoren eens de nieuwe Murano de oversteek maakt naar het Europese vasteland.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...