Video: Jon Olsson drift de berg op in zijn Rebellion

Video: Jon Olsson drift de berg op in zijn RebellionAls professionele skiër komt Jon Olsson frequent in aanraking met sneeuw en bergen, de toevoeging van de Rebellion R2K was ook nieuw voor hem.

Het begon allemaal als een kleine hersenspinsel om eens te weten hoe leuk het zou zijn wanneer ze met een sportwagen een skipiste op zouden rijden, maar het eindresultaat is dankzij de hulp van een grote sponsor iets groter en professioneler uitgevallen. Binnenkort doet Jon Olsson wederom mee aan de Gumball met de steun van Betsafe, het leek de gokwebsite dan ook de uitgelezen kans om een unieke promovideo te schieten.

In de garage van de sympathieke Zweed staan er heel wat praktische en snelle Audi’s met quattro vierwielaandrijving, maar toch koos hij voor zijn Rebellion R2K, een rasechte circuitracer waarmee hij ook al meedeed aan de Gumball. Als basis hiervoor werd een Ultima GTR volledig naar wens samengesteld en aangepast waar nodig. In de meest optimale omstandigheden heeft deze een drooggewicht van 1.000 kg met toch nog 600 pk, terwijl hij visueel niet moet onderdoen voor de Le Mans racewagens!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...