Video: Ferrari California T doet Parijs aan

Video: Ferrari California T doet Parijs aanTer ere van Tour Auto 2014 kwamen er 2 gloednieuwe Ferrari California T’s naar de stad van de liefde!

De exclusieve rondrit tussen Franse elitesteden is enkel voorbehouden voor wagens die geproduceerd werden tussen ’51 en ’73, maar toch had Ferrari een leuke primeur mee in Parijs. Het is namelijk de eerste keer dat de opgefriste California zijn opwachting maakt op de openbare weg, al was het maar voor een zeer beperkte afstand. Naast een knappe make over is het belangrijkste punt aan deze Ferrari misschien wel zijn turbomotor, het was al van de F40 in 1992 geleden dat er nog een geblazen motor werd gebruikt in Maranello! Desondanks de Ferrari California T als instapper van het gamma omschreven wordt lijkt het ons zeker geen straf om de 560 paarden uit de 3.8-liter V8 tot leven te wekken. Tegen de zomer zouden er al heel wat meer Cali T’s te spotten zijn, de grootste kans heb je nog steeds in Monaco, St Tropez of Londen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...