Supercars verzamelen in het geheim

Secret Supercar MeetSportwagens die samenkomen brengen altijd wel wat aandacht met zich mee…

Elk jaar houden ze in Groot-Britannië een leuke bijeenkomst voor sportwagens onze de Secret Supercar Meet noemer. In theorie een geheim evenement maar gezien de grote groep aanwezigen lijkt het vrij onmogelijk om zoiets lang stil te houden. Voor de 2014 editie trokken ze op de laatste dag van maart gezellig naar het vliegveld van Bruntingthorpe waar ze zich volledig konden uitleven.

De ster van de dag was ongetwijfeld de Britse McLaren P1, het 31ste afgeleverde klantenexemplaar dat zich ook op video van zijn beste kant liet zien. Maar er was heel wat meer aanwezig… Zo is het Italië goed vertegenwoordigd met enkele Ferrari’s, een recente Aventador en wat oude gediende zoals de Countach en de Diablo terwijl de gekke Nissan GT-R ongetwijfeld de prijs kreeg voor de origineelste wrap. Uit Engeland zien we ook nog een knappe Aston Martin V12 Vantage S, een oldschool Jaguar E-type en de XJ220, enkele gepensioneerde 12C’s en zelfs al een 650S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...