Teaser: Land Rover Discovery Vision Concept

Land Rover Discovery Vision Concept
Land Rover zal in New York een futuristisch concept van de nieuwe Discovery voorstellen.

Een emotioneel design, ongeëvenaarde terreincapaciteiten en de ultieme moduleerbaarheid. Dat zijn de drie kernwaarden die ons te wachten staan bij de nieuwe Land Rover Discovery naast een heleboel innovatieve technologieën. Land Rover zegt zelfs als pionier met nieuwe dingen te komen en zet de klant daarbij nog meer dan ooit in de schijnwerpers.

Zolang we de nieuwe Disco niet met eigen ogen zien blijft die marketeerpraat natuurlijk vrij vraag en moeten we nog even afwachten. Echter kunnen we uit de video alvast afleiden dat de toekomstige Discovery een meer afgeronde snoet krijgt, een licht hellende voorruit en een panoramisch dak. De hoekige achterstijl valt ook op en binnenin ziet alles er lekker hi-tech uit. Meer volgt in the Big Apple!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...