BMW 9-Reeks Concept op de Chinese beursvloer

BMW Gran Lusso Coupé
Volgens een recent gerucht zal BMW op Auto China de 9-Reeks voorstellen.

Hoe groter en duurder hoe beter, zeker in China.  Daarom is Auto China volgens BMW ook de ideale gelegenheid om een concept voor te stellen van de 9-Reeks, een luxe vlaggenschip op het platform van de volgende generatie Rolls Roys Phantom. Niets is officieel, maar Auto Motor und Sport zou wel eens de nagel op de kop kunnen slaan.

Volgens hen zou het mysterieuze concept het begrip ‘cockpit’ een volledig nieuwe betekenis inblazen. Ook zouden we enkele stijlkenmerken van het Gran Lusso Concept in de 9-Reeks verwerkt kunnen zien. Een productieversie zou tot slot reeds in 2016 de straten oprijden. (Via: Auto Motor und Sport)

BMW Gran Lusso Coupé 15

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...