Officieel: BMW 2-Reeks Active Tourer M Sport

BMW 2-Reeks Active Tourer M Sport
BMW’s M divisie toont voor het eerst haar versie van de voorwielaangedreven 2-Reeks Active Tourer.

Is de standaard Active Tourer net iets te saai, dan is M Motorsport er om dat probleem te verhelpen. Het recept kenden we al, de uitvoering op een MPV nog niet. Nu de eerste beelden zijn vrijgegeven kunnen we onmiddellijk besluiten dat het er tegen alle verwachting nog vrij goed uitziet. De 2-Reeks is langs buiten bekleed met een aerodynamische bodykit en hoogglanzende zwarte nieren. Daarboven ligt de wagen 10 mm dichter bij het asfalt dankzij bijgestelde dempers, tussen de wielkasten is er de keuze tussen knap 17″ en 18″ lichtmetaal.

Binnenin gaan de aanpassingen verder met onder meer een lederen sportstuur, speciale sportzetels, antraciet dakbekleding en M instaplijsten. Vanzelfsprekend hoort er bij zo’n make-over een dozijn aan M-emblemen die overal pronken, motorisch blijft alles echter hetzelfde. Een echte M235i Active Tourer staat dan ook niet meteen op de planning, al weet je maar nooit bij de jongens uit München.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...