Krijgt Alfa Romeo Ferrari-motoren?

Alfa Romeo Zagato TZ3
Passioneel Italiaans design en Ferrari-motoren moeten samen Alfa Romeo terug op de kaart zetten.

Alfa Romeo is nooit afwezig geweest, maar de gloriedagen zijn voornamelijk in de geschiedenisboeken terug te vinden. Tot binnenkort, want Sergio Marchionne plant een serieus offensief dat de Italianen terug vooraan het peloton moet brengen. Naast 7 volledig nieuwe modellen, de 4C spider niet meegeteld, zouden er zelfs plannen zijn om de meest exclusieve Alfa’s uit de catalogus te voorzien van een Ferrari motorblok.

Onder andere de nieuwe achterwielaangedreven sedan alsook de nieuwe Spider in samenwerking met Mazda ontwikkeld kunnen van volbloed paarden worden voorzien. Een crossover staat ook nog steeds op de planning, maar de MiTo en Giulietta zouden helaas van de kaart verdwijnen. Meer nieuws verwachten we op 6 mei, wanneer de overkoepelende Fiat-groep alle details rond haar plannen met Alfa Romeo duidelijk zal maken. (Via: Europe Autonews)

Special Alfa Romeo 8C Spider 05

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...