Video: Supercars verzamelen in Qatar

Video: Supercars verzamelen in Qatar
Heel wat Europese supercars vinden gretig hun aftrek in het Midden-Oosten, nog beter als ze eens gezellig samenkomen!

De vrienden van de European Supercar Group vonden dat de lente goed ingezet moest worden en verzamelden in grote getale te Qatar. Met de vele oliedollars ginds is de aankoop van een Lamborghini, Ferrari of McLaren een minder grote stap dan wanneer je heel je leven hard werkt en jezelf eens beloont, al zijn we alvast tevreden met het high-res beeldmateriaal. Zo zien we onder meer de revue passeren: een Jaguar F-Type, enkele Lamborghini Aventador’s, een grote horde Ferrari 458‘s, enkele getunede Porsche 991’s, een Mercedes SLS Black Series en een SLR 772!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...