Volvo Cars Gent onderzoekt productiestijging

Volvo V40 Gent Cars 5 miljoenDankzij de sterke vraag uit China wordt momenteel bij Volvo Gent bekeken of de productie wat verhoogd kan worden.

Bij Volvo Cars Gent rolt exclusief de nieuwe V40 van de band samen met de R-Design en Cross Country derivaten, maar daarnaast zien de S60 en XC60 hier ook het levenslicht. Vooral die laatste blijkt ongezien populair in China en Amerika waardoor er nu gekeken wordt hoe een eventuele productieverhoging kan plaatsvinden.

Daarvoor zal er eerst intern gekeken worden door wat te schuiven met een volwaardige vrijdagshift of extra productie in het weekend, veel nieuwe jobs worden er dus ook niet verwacht. Bij Volvo in Gent werken er maar liefst 5.000 enthousiaste werknemers die in 2014 ongeveer 250.000 wagens zullen bouwen en dat aantal zal met de sterke interesse ongetwijfeld nog even blijven toenemen!

volvo 15

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...