Impressie: Audi TT Allroad

Audi TT Allroad
De derde generatie Audi TT zou wel eens een Allroad-variant kunnen voortbrengen.

Audi is niet vreemd aan het opvullen van kleine niches en gaatjes in het gamma, een Audi TT Allroad is dus nog niet zo gek bedacht door X-Tomi Design. Bovendien zagen we in Detroit ook een Allroad Shooting Brake Concept die een voorbode was van een model in de nabije toekomst. Ulrich Hackenberg, een lid van de raad van bestuur, zei tot slot dat TT-afgeleiden momenteel worden geëvalueerd.

De eerste impressie van X-Tomi Design toont alvast de gebruikelijke behandeling met heel wat plastic beschermstukjes, een bodembeschermplaat en grote wielen met semi off-road banden. Natuurlijk werd ook de rijhoogte ietwat verhoogd om de indruk te wekken dat deze TT probleemloos de bossen induikt. (Via: X-Tomi Design)

Audi-TT-2015-1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...