Update: Terugroep Porsche 911 GT3

Porsche 911 GT3 (991)
Richard Hammond kan binnenkort zorgeloos van zijn nieuwe Porsche 911 GT3 genieten.

Het was even paniek voor alle eigenaars van een gloednieuwe Porsche 911 GT3 toen Zuffenhausen enkele weken terug nadrukkelijk opriep om niet te rijden met hun nieuwste speeltje. Twee exemplaren waren immers reeds afgebrand en de Duitsers wisten niet meteen de boosdoener.

Nu is alles gelukkig glashelder: een constructiefout aan de zuigerstangen zou in beide gevallen geleid hebben tot een gebarsten motorblok, waarna de olie uit de motor liep en op de hete uitlaatlijn brand veroorzaakte. Elk van de 785 verkochte exemplaren worden nu teruggeroepen en krijgen een nieuw motorblok ingelepeld. Flink wat imagoschade, maar Richard Hammond en de 784 anderen kunnen binnenkort met gerust gemoed tot het uiterste gaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...