Gelekt: Renault Espace

Renault Espace 2015
Patentafbeeldingen geven een eerste blik op de nieuwe Renault Espace.

Voorlopig blijven de spyshots van de nieuwe Renault Espace wat achterwege, maar deze patentafbeeldingen geven alvast een eerste indruk van de hernieuwde koning der monovolumes. De Espace krijgt zonder twijfel wat invloeden van de crossovers uit het gamma en de impressionante Initiale Paris Concept, maar we zullen toch tot vermoedelijk Parijs moeten wachten voor het finale plaatje.

Kenners verwachten dat de Espace nog een tikkeltje groter wordt, maar die omvang mooi zal weten te vermommen dankzij een dynamische styling. De reus komt op het CFM1-platform te staan en zal naast een hele resem moderne en zuinige motoren binnenin vanzelfsprekend worden volgestouwd met de laatste gadgets en modernste infotainment systemen. Een hybride variant is tegen zijn lancering tot slot ook niet volstrekt onmogelijk. (Via: Jokeforblog)

Renault espace 2015 patentafbeeldingen

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...