Reminder: Top Gear Burma Special (Pt.2)

Top Gear Series 21
Vanavond is het tijd voor het tweede en laatste deel van de Top Gear ‘Kerstspecial’.

Mooi weer vandaag, maar bovenal zondag en dus vanavond Top Gear op de buis! En opnieuw geen traditionele aflevering, maar het vervolg van de laattijdige Kerstspecial die Clarkson, Hammond en May ons nog gunden.

De drie heren reizen verder door Myanmar en moeten nu de staat Shan doorkruisen, een streek waar een burgeroorlog gemeengoed is en waar westerse TV-ploegen normaliter allesbehalve welkom zijn. Niets dat de Top Gear crew echter tegenhoudt, want zij moeten in Thailand een brug gaan bouwen over de Kwai-rivier. Vanavond om 21u op BBC2, deel 1 bekijken jullie probleemloos hier.

Top Gear Burma

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...