Video: F1-reglement 2014

Red Bull Infiniti Racing F1 Regulations 2014
Dit weekend begint het nieuwe Formule 1 seizoen, Infiniti Red Bull Racing geeft ons alvast een interessante blik op wat er allemaal veranderd is.

Na een lange winterstop is het Formule 1 circus dit weekend eindelijk terug! In Melbourne (Australië) wordt de eerste Grand Prix van het seizoen gereden en we zijn enorm benieuwd wat de invloed van de nieuwe reglementen zal zijn op de machtsverhoudingen tussen de verschillende piloten en teams.

Infiniti Red Bull Racing helpt ons alvast een handje met een impressionant staaltje videotechniek waarin Daniel Ricciardo en Sebastian Vettel de hoogtepunten in sneltempo aankaarten. De belangrijkste wijziging is vanzelfsprekend de nieuwe, kleinere 1.6-liter V6 met maximum 15.000 toeren, maar ook een nieuwe achttraps transmissie en een sterker KERS-systeem zijn van de partij. Maar tekst leest moeilijker dan video voorbijgaat, dus laten we jullie meteen doorgaan naar de video hieronder.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...