Impressie: Dubai Police Koenigsegg One:1

Koenigsegg One1 Dubai
Hoe zou een Koenigsegg One:1 eruit zien moesten ordehandhavers van de oliestaat hem aan haar vloot toevoegen?

In Dubai is alles groot, luxueus en vooral extreem duur. We weten ondertussen dat de wagens, of beter de wagenparken van de locals ook aan die standaarden voldoen. Hoe duurder, hoe opvallender, hoe sneller, hoe exclusiever, hoe beter ze ginds zullen verkopen. Vandaar zou het vrij belachelijk zijn moest de wegpolitie met slome Volvo V70’s of S60’s rijden. Zelfs met een Golf GTI zou de Politie voor schut staan tegenover de gemiddelde wagen die in het oliestaatje rondrijdt.

Ondertussen heeft de Dubai Police Force al heeft wat tof speelgoed aangeschaft om snelheidsduivels met gelijke middelen te bestrijden. Ze beschikken o.a. over een Ferrari FF, Mercedes G63 AMG by Brabus, Aston Martin One-77 Q-Series, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Mercedes SLS AMG, Chevrolet Camaro en als vreemde eend in de bijt een Renault Twizy. Een Koenigsegg One:1 zou dus zeker niet misstaan in het wagenpark. Helaas voor de aspirant agenten worden er maar zes van gemaakt, waarvan alle exemplaren reeds een eigenaar gevonden hebben. (via: WCF)

Koenigsegg One Dubai Police Force

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...