#DesignYourEvoque: knutselen maar!

Design Your Evoque: knutselen maar!Heb je zelf meer inspiratie voor een leuke special edition dan de meeste autodesigners, bewijs dat dan vlug met de #DesignYourEvoque wedstrijd!

Land Rover Belgium doet het erg goed op de sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en zelfs Instagram maar pakt nogmaals uit met een toffe campagne. Op de campagnewebsite kan je een blauwdruk downloaden van een Range Rover Evoque en vervolgens mag je jouw creativiteit laten botvieren en zo een leuke en gepersonaliseerde special editon maken. Je mag digitaal aan de slag gaan of lekker oldschool met stift, verf of zelfs wasco je creatie ontwerpen. De wedstrijd loopt al vanaf het Autosalon van Brussel in januari maar je hebt nog steeds kans om te winnen.

De hoofdprijs is namelijk een half jaar gratis rondrijden in een Range Rover Evoque mét jouw ontworpen design erop vanaf september 2014. Eind maart is de eerste ronde voorbij en gaan de 10 ontwerpen met de meeste stemmen door naar de volgende ronde, Land Rover Belgium schenkt ook nog eens evenveel wildcards voor de volgende ronde. In die 2e ronde worden er 5 exemplaren geselecteerd door een professionele jury met een enkele klinkende namen uit de lifestyle, design, fashion & luxury onlinewereld én een chocolatier! Hierna volgt er wederom een klassieke stemmingsronde en krijgt de winnaar in juni 2014 het goede nieuws te horen!

Ben je dus creatief aangelegd en heb je er niets tegen om gratis met een luxewagen rond te rijden, lees dan vlug even het reglement, wees creatief en val je vrienden lastig om even te stemmen! Succes!

Lees hier onze rijtest + video met de Range Rover Evoque!

Design Your Evoque: knutselen maar!

Design Your Evoque: knutselen maar!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...