Impressie: BMW M4 Gran Coupe

BMW M4 Gran Coupe
Nu de 4-Reeks Gran Coupé werd onthuld is een M4 Gran Coupé maar een kleine stap verwijderd.

BMW onthulde in Genève nog maar net de 4-Reeks Gran Coupé: een 4-Reeks met twee extra deuren of een 3-Reeks met een coupé-lijn, het is maar hoe je het bekijkt. Voorlopig is de 435i Gran Coupé de absolute topper met een 3.0-liter zes-in-lijn en 306 pk, maar het is ook niet geheel ondenkbaar dat BMW vroeg of laat met een M4 Gran Coupé komt. Naast de M5 is er immers ook een M6 Gran Coupé

Om ons alvast een idee te geven hoe dit M-gevaarte er zou kunnen uitzien, komt RM Design met een eerste render. We zien vanzelfsprekend de typische kenmerken van de nieuwe M4 Coupé en M3 Sedan, terwijl er onder de motorkap een 3.0-liter zes-in-lijn turbomotor met maar liefst 431 pk gehuisvest is. Het blok levert verder 550 Nm koppel en wordt gekoppeld aan een manuele zesbak of een nog snellere zeventraps M DCT. Waarschijnlijk zal de M4 Gran Coupé ietsje meer wegen, maar ver van de 0-100 km/u tijd van 4,1 seconden zal hij niet verwijderd zitten! We houden jullie op de hoogte, maar eerst is het sowieso de beurt aan de M4 Cabrio! (Via: DesignRM)

BMW M4 Gran Coupe - Impressie

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...