Autosalon Geneve 2014 Live: Toyota

Autosalon Genève 2014 Live
De belangrijkste nieuwkomer (en in wereldpremière) bij Toyota is de Aygo.

Het A-segment zal er in 2014 aardig anders gaan uitzien met de komst van de kleine drieling. Niet alleen Peugeot en Citroën, maar ook Toyota nodigt uit voor een babyborrel. De kleinste knaap is mee met zijn tijd dankzij LED dagrijverlichting en een (optioneel) vernuftig multimediasysteem. Daarenboven gebruikt Toyota betere materialen mede waardoor de Aygo een premium look krijgt. Volgens Toyota brengt de Aygo extra fun in het A-segment dankzij zijn J-Playful design.

Daarnaast heeft Toyota nog een Europese première in petto. De met waterstof aangedreven FCV Concept straalt toekomstmuziek uit. Twee jaar geleden stond hier de FCV-R Concept, maar met het nieuwste concept lijkt Toyota eerder verder van de productiefase te staan dan voorheen. Meer toekomstmuziek met de FV2 Concept, waarmee Toyota op zoek gaat naar een nieuwe interactie tussen de bestuurder, het voertuig en de omgeving.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...