Autosalon Geneve 2014 Live: Touring Superleggera

Autosalon Genève 2014 Live: Touring SuperleggeraGroen is het nieuwe rood aldus Touring Superleggera!

We zagen de prachtige Alfa Romeo Disco Volante by Touring Superleggera onlangs nog passeren op Top Gear waar Jeremy Clarkson op slag verliefd werd op het prachtige lijnenspel. Daar zagen we nog een bloedrood exemplaar, in Genève presenteren de designheren uit Milaan ons een donkergroene Disco Volante met gouden velgen! Motorisch blijft alles bij het oude, een 4.7-liter V8 zorgt voor  vuurwerk en passie. Niet onbegrijpelijk ook als je weet dat hij uit de rekken van Maserati komt die zij dan weer van Ferrari krijgen. Met 450 pk en 480 Nm koppel heb je meer dan voldoende vermogen om dagdagelijks te genieten van deze groene creatie.

Van deze unieke creatie worden er slechts 8 exemplaren gebouwd en volgens insiders zijn de nummers #1, #2 en #8 alreeds de deur uit aan een niet te missen prijskaartje van meer dan €750.000, exclusief de Alfa Romeo 8C die je zelf moet aanleveren. Die was op zijn beurt al gelimiteerd op slechts 500 exemplaren en komt ook met een oogstrelend design, al zijn er altijd wel liefhebbers van Italiaanse pareltjes zoals deze. Een Disco Volante op basis van de 8C Spider zit er niet in, dus niet twijfelen en Touring Superleggera contacteren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...