Autosalon Geneve 2014 Live: Smart

Autosalon Genève 2014 Live: SmartNog geen nieuws in Genève omtrent een nieuwe ForTwo of ForFour dus showen ze bij Smart een kleurrijk arsenaal aan compacte stadswagens in alle mogelijke uitvoeringsvormen!

Op het eigenste Autosalon van Brussel zagen we nog een futuristisch concept van een nieuw productiemodel maar Smart heeft duidelijk niet zoveel haast met de lancering ervan. Voor de ontwikkeling van de nieuwe ForTwo en ForFour werkten de Duitsers samen met Renault en daar zagen we al het eerste resultaat van die samenwerking: de nieuwe Twingo. Om maar te stellen dat de verwachtingen hoog gespannen staan, wie weet worden we tegen het Autosalon van Parijs wel uit ons lijden verlost..

Om toch niet met lege handen achter te blijven in Genève werd de stand volgestouwd met kleurrijke ForTwo’s in allerhande uitvoering, al vonden we nergens de gevleugelde ForJeremy terug. Speciale vermelding voor de Smart ForTwo Citybeam die het voornamelijk met grijze elementen doet terwijl de Brabus Xclusive Red Edition die logischerwijs bijzonder rood voor de dag komt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...