Autosalon Geneve 2014 Live: Lexus

Autosalon Genève 2014 Live: Lexus Lexus moet van haar oudbollige imago af. Met recente modellen zijn ze goed bezig, een passioneel model als de RC Coupé moet dat nog versterken.

De nieuwe RC Coupé krijgt de gekende Lexus-lijnen met onder meer een hexagonale grille en scherpe achterlichten. Wat nieuw is aan dit model, is dan weer de Coupé-lijn. De aflopende daklijn en gespierde flanken van de RC zorgen alleszins voor een imposante verschijning. En dan zijn er nog de RC F-Sport en de RC F GT Concept die de sportieve aspiraties van het Japanse merk in de verf moeten zetten. Op de prachtige LF-A na, is de RC-F de sportiefste wagen die Lexus ooit bouwde. De kracht komt uit een 5.0 liter grote V8-motor die ‘meer dan 450 pk’ heeft.

Naast deze nieuweling in het gamma zijn er natuurlijk heel wat hybrides terug te vinden op de stand van Lexus, al dan niet in een sportief jasje. De RX450h, CT200h en IS300h zijn er als F-Sport versie te aanschouwen, terwijl de CT200h en de GS300h tentoongesteld worden met de Privilege Line.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...