Autosalon Geneve 2014 Live: Bugatti

Autosalon Genève 2014 Live: BugattiBugatti moet nog enkele Veyron Grand Sport exemplaren zien te verkopen en komt daarom in Genève met de Vitesse Rembrandt op de proppen.

Deze Rembrandt is 3e telg in de Bugatti Legends reeks en zal zoals zijn soortgenoten in het drievoud geproduceerd worden, allen voor een stevige aankoopprijs van ver boven de 2 miljoen euro. Daarvoor krijg je gelukkig een stevige boterham aan vermogen en technisch vernuft voor terug, zo levert de gelauwerde 8-liter W16 met zijn 4 turbo’s maar liefst 1200 pk in een cabrio-uitvoering! Indien je de accommodatie ter beschikking hebt ben je in staat om meer dan 400 km/u op de klok te zetten, nog steeds een bijzondere technologische prestatie!

Ben je geen fan van de bruine kleurstelling en de historische verwijzing van je comfortabele hypercar kan je ook gewoon zelf iets samenstellen. Bugatti toont alvast hun kunnen met dit zwart exemplaar met contrasterende witte elementen, motorisch doe je niet onder voor de Legends consorten! Zodra de resterende Veyron’s de deur uit zijn – volgens de geruchten nog een 35 tal – zal Bugatti kijken wat ze in de toekomst zullen brengen, het plan van een prachtige Galibier is jammer genoeg al naar de prullenmand verwezen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...