Autosalon Geneve 2014 Live: Nissan

Nieuwe Nissan Juke - Autosalon Geneve 2014 Live
Nissan toont in Genève de nieuwe Juke, maar ook een heleboel andere zaken!

Als Nissan al niet de grondlegger van de compacte crossovers is, dan zijn ze nu toch zeker uitgegroeid tot een der grootste spelers in het segment. En dan hebben de Japanners eigenlijk nog een crossover voor meerdere tussensegmenten. In Genève bevestigt Nissan haar status en tonen ze de nieuwe Juke, de nieuwe X-Trail en de nieuwe Qashqai. Die laatste twee hadden we al eerder voor de gevoelige plaat, maar voor de Juke is het de (wereld)première. Alsook is er een Juke RS!

Verder toont Nissan na Tokyo de BladeGlider Concept voor het eerst op Europese bodem. Van de elektrische e-NV200 zullen weinigen onder jullie wakker liggen, maar de GT-R Nismo is zonder twijfel een beest van een wagen. Een 3.8-liter met 600 pk en 652 Nm, de Japanners weten van aanpakken. Hopelijk kunnen we daarmee onze roadtrip eens overdoen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...