Autosalon Geneve 2014 Live: Aston Martin

Autosalon Genève 2014 Live
Aston Martin doet het met twee actiemodellen, de DB9 Carbon Black & White en de V8 Vantage N430

De 517 paarden en 620 koppelmomenten in het vooronder van de special edition DB9 zijn gelijk aan die van een ‘gewone’ DB9. De kleurstelling en afwerking daarentegen zijn wel uniek. Zo zijn verschillende details uitgevoerd in koolstofvezel en is de wagen enkel te verkrijgen in een zwarte of witte tint. Zowel de DB9 Coupe als de DB9 Volante zijn verkrijgbaar in deze trim, maar de stand is net te klein om al de varianten te stallen.

Een tweede première is weggelegd voor een speciaal aangeklede V8 Vantage. De N430 onderscheidt zich van de reguliere variant met een gewichtsbesparing van 20 kg door veelvuldig gebruik van koolstofvezel, kevlar en lichtgewicht velgen. Verder is de N430 te verkrijgen in slechts vijf verschillende thema’s die elk een passende kleurstelling meekrijgen. Onder de motorkap steekt dezelfde motor als in de V8 Vantage S, een 4.7-liter V8 met 430 pk en 490 Nm koppel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...