Autosalon Geneve 2014 Live: Renault

Groenlicht.Renault.Header1
Renault heeft twee premières op het programma staan, waarvan de nieuwe Twingo de belangrijkste is.

Zeven jaar na de introductie van de huidige Twingo betreedt Renault opnieuw de beursvloer met een splinternieuw exemplaar. In het echt ziet hij er nog speelser uit dan op de foto’s al bleek. Speciaal aan de nieuwe Twingo is de samenwerking van Renault met Daimler. Zo wordt het stadsautootje een klein drifkarretje in de winter dankzij achterwielaandrijving.

Een nog pittigere première is weggelegd voor een speciale versie van de Clio RS, de Clio RS Monaco GP. De basis van dit speelgoed is een Clio RS Cup gespoten in een exclusief kleurenpalet. Voornamelijk zwart en wit maar tussen de spaken springen de rode klauwen meteen in het zicht. Voor diegenen die niet van elke kleurstelling de bijhorende naam kennen is de Monaco GP voorzien van voldoende badges die elke twijfel doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hoewel de naam vrij hardcore klinkt, word je binnenin verwend met o.a. verwarmde lederen sportzetels.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...