Autosalon Geneve 2014 Live: Jeep

Autosalon Geneve 2014 Live - Jeep
Bij Jeep veel nieuws in verhouding met het aantal modellen op het Europese continent.

Maar liefst drie maal 4×4 nieuws bij Jeep. Zowel de Cherokee, als de Renegade, als de Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition krijgen het etiket “Europese Première” opgespeld. Over de laatste valt het minste te vertellen. Net zoals op andere beursvloeren is dit gewoon een speciale versie met een uniek kleurenpalet en een specifieke standaarduitrusting. Eerder zagen we o.a. al de Polar en de Artic de revue passeren.

De Cherokee is een vrij aparte verschijning. De belangrijkste aandachtspunten van de Jeep zijn het nieuwe interieur- en exterieur design, de nieuwe automatische transmissie met acht overbrengingen, een nieuw UConnect-systeem met 8,4 inch tactiel scherm en de nieuwe veiligheidsuitrusting. Ontbreekt de standaard Cherokee de nodige luxe? Dan is er de haut de gamme uitrusting die nu nog exclusiever is. Het meest interessante nieuws is uiteraard de nieuwe Renegade, Jeeps kleinste. Hij ziet er zeer Amerikaans uit terwijl hij op een Italiaans platform staat. Meer bepaald dat van een Fiat 500X. Onderin komen bijgevolg motoren die we reeds kennen uit bovengenoemde Fiat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...