Autosalon Geneve 2014 Live: Dacia

Autosalon Genève 2014 Live: DaciaDacia is zodanig fier op de nieuwe Duster dat ze hem nogmaals voorstellen in Genève!

Normaliter is er steeds heel wat interesse voor de budgetmodellen van de Roemeense dochter van Renault, maar dit jaar is er slechts weinig animo te beleven op de stand. Uiteraard hebben ze heel wat modellen meegenomen om ze nogmaals voor te stellen aan pers & publiek, al mochten ze misschien wel iets meer hun best hebben gedaan voor een internationaal salon als dit.

De Dacia Duster verkoopt anderzijds zichzelf aan een ongezien tempo, die heeft niet veel media-aandacht meer nodig. De grote Lodgy is ook nog steeds dé keuze voor wie op zoek is naar bijzonder veel ruimte zonder een te grote financiële inspanning te moeten leveren. Daarnaast vinden we traditiegetrouw ook nog de Sandero en Logan terug, het is ongetwijfeld al lang duidelijk dat de Renault Group stevig zal uitpakken op het eigenste Autosalon van Parijs in september!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...