Teaser: BMW X4 zegt ons alvast hallo!

Teaser: BMW X4 zegt ons alvast hallo!
Er zijn nog zekerheden in het leven, zo getuige de voorliefde van BMW voor teasers en previews. De gloednieuwe BMW X4 is nu de uitverkorene!

Op 6 maart zal BMW de gloednieuwe X4 eindelijk lanceren, al rijst met die datum de vraag of het model wel aanwezig zal zijn op het grote Autosalon van Genève. Zou men nu toch kiezen voor het Autosalon van New York in april? Voornamelijk over de Oceaan is er immers een stevige interesse voor de imposante X6, een compactere versie zal er alleen maar voor zorgen dat deze Sports Activity Coupe een nog groter succesverhaal zal worden. Hem daar lanceren is dan ook direct een gouden marketingzet, en wij kunnen alvast genieten in Zwitserland van de wereldpremière van de X3 en de 4-Reeks Gran Coupe.

De kleine BMW X4 combineert de layout van de X6 met de looks van de nieuwe 4-Reeks zonder de nieuwe X3 te verloochenen, zo getuige het conceptmodel dat BMW lanceerde op de Shanghai Auto Show en de vele spyshots die we alreeds zagen. Voor alle lovende woorden omtrent het design, de krachtige looks en de efficiënte motoren moeten we nog wachten tot 6 maart, nog voor het einde van 2014 zou je deze Evoque concurrent op de openbare weg moeten zien.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...