Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 5

Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 5De week rustig afsluiten doen we traditiegetrouw met een fijne aflevering van Top Gear!

Vanavond krijgen we alreeds de vijfde aflevering van dit Top Gear seizoen en op het eerste zicht zal het weer de moeite worden. Na de hypercar avonturen met de McLaren P1 komt vanavond de Porsche 918 Spyder op de beeldbuis, we zijn benieuwd of de 4.6-liter V8 een vuist kan vormen tegen de supersnelle Brit.

Daarnaast komt de ster uit Breaking Bad, Aaron Paul aka Jesse Pinkman, wat keuvelen op de zetel om vervolgens de Opel Astra Sports Tourer aan de tand voelen. Jeremy zal zich dan weer richten tot een objectieve vergelijking van moderne hot hatches uit Duitsland zijde de Mercedes A45 AMG, de Volkswagen Golf GTI en de BMW M135i! Het uitzenduur is al enkele jaren niet meer veranderd, om 21u zappen we dus wederom richting BBC2!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...