Video: De Abarth 695 Biposto laat van zich horen

Video: De Abarth 695 Biposto laat van zich horen
Op een nieuw Abarth model is het nog even wachten, daarom zullen we de 695 Biposto ontmoeten op het Autosalon van Genève!

Abarth zal volgende week in Zwitserland wederom een special edition voorstellen op basis van de Fiat 500. Desondanks het basisgamma van Fiat de laatste jaren serieus uitbreidde, blijft de focus van Abarth op de Cinquecento en Punto Evo liggen. Net zoals bij de 595 Turismo & Competizione, 695 Tributo Ferrari, 695 Edizione Maserati, 695 Competizione en de 695 Fuoriserie blijven de aanpassingen voor de 695 Biposto waarschijnlijk ook eerder aan visuele kant dan met serieuze performance upgrades of stijlbreuken te komen, al meent Abarth dat het de snelste ooit zal zijn!

De schorpioenminded Italianen van Abarth doen nog een tikkeltje hipper beter dan de vrienden van Nissan of Jaguar, ze lanceren namelijk de eerste teaser van de Abarth 695 Biposto via Instagram! Met een bijhorende video krijgen we alvast een korte soundcheck waarop we het Monza uitlaatsysteem maar al te duidelijk horen, ongetwijfeld dé optie die je moet aanvinken bij het samenstellen van je kleine pocket rocket! 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...