Teaser: Rolls Royce Ghost Series II

Groenlicht Rolls-Royce Ghost Series II
Alvorens te debuteren op het Autosalon van Genève schenkt Rolls Royce ons alvast een teaser van de Ghost Series II.

De Rolls Royce Ghost is nog niet zo lang op markt, de eerste geest zweefde in 2009 voor het eerst door de poorten van de dealers. Toch werd er bij het luxueuze dochterbedrijf van BMW beslist om na vijf jaar de baby-Rolls een opfrisbeurt te geven. De foto verhult niet veel, maar wel zien we een licht gewijzigde grille en andere koplampen met LED verlichting. Op eerdere spyshots zagen we reeds andere spiegels en een vernieuwde achterbumper.

De twin-turbo 6.6-liter V12 benzinemotor wordt hoogstwaarschijnlijk hergebruikt in de Series II, maar kleine modificaties sluiten we niet uit. Ook de luxueuze merken moeten namelijk zuiniger gaan rijden, aldus Europa. In tegenstelling tot de concullega’s van Bentley verwachten we geen kleine V8 instapper! Meer beeld en informatie krijgen we ongetwijfeld net voor de lancering in Zwitserland!

Rolls-Royce Ghost Series II

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...