Volvo Concept Estate komt te vroeg naar buiten

Volvo Concept Estate komt te vroeg naar buiten
Lang leve het internet voor de eerste beelden van de Volvo Concept Estate!

In Zweden zien ze een lek als dit niet graag gebeuren, de persdienst lanceert de informatiestroom liever iets meer gecontroleerd. Anderzijds krijgen ze nu dubbele aandacht, waardoor ze het ook niet super erg zullen vinden dat wij alvast even mogen genieten van deze Estate Concept.

Deze Estate is het laatste deel van het Volvo Concept drieluik na de Volvo Coupe Concept en XC Coupe Concept, allen een bijzonder aangename streling voor het oog. Met de vernieuwde huisstijl, krachtige lijnen en een dynamische silhouet dat we terugvinden in deze concepten kunnen we enkel maar reikhalzend uitkijken naar de nieuwe generatie Volvo’s, te beginnen met een opvolger voor de grote XC90 eind dit jaar.

De Volvo Concept Estate is op zijn beurt dan een voorbode voor de een nieuwe breakvariant zoals de V40, V60 en V70, al mogen we stiekem hopen op een volwaardige Shooting Brake variant uit Zweden. Interieurdetails zijn momenteel nog niet beschikbaar, al kunnen we een bijzonder groot infotainmentsysteem herkennen in het concept met een nieuw dashboardlayout, voor het motorenaanbod zal het voornamelijk om viercilinders draaien!

Of Volvo ons na dit lek nog lang in spanning gaat houden omtrent de Concept Estate is onduidelijk, al hopen we snel meer info te krijgen. Vanuit Genève beloven we jullie alvast een verse lading beeldmateriaal!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...