Teaser: Nissan Juke facelift

Teaser: Nissan Juke facelift
Ook Nissan lost via Twitter een eerste foto van de nieuwe Juke!

@NissanBeLux schenkt haar volgelingen op Twitter een rasechte scoop met het eerste teaserbeeld van de nieuwe Juke. Die probeert jonge en hippe consumenten te overtuigen met – zacht uitgedrukt – een vrij unieke styling, toch zie je de Japanner frequent in het straatbeeld opduiken. De wagen werd pas gelanceerd in 2011 dus dat “nieuw” mag je met een stevige korrel zout nemen, het marketingsteam had evengoed facelift kunnen gebruiken.

Aangezien de Juke toch goed in de smaak viel verwachten we nog steeds de excentrieke eigenheid te herkennen in zijn opvolger. Die zal naar alle waarschijnlijkheid het daglicht te zien krijgen op het Autosalon van Genève volgende week. Dankzij onderstaande spyshots bemerken we vooral een nieuwe voorbumper, lichtunits en een gewijzigde achterkant, met de nieuwe Qashqai in het achterhoofd weet je al welke richting het designteam van Nissan uit wil. Ook voor het interieur verwachten we eerder een evolutie dan een revolutie.

Qua motorenaanbod is het – net zoals al de rest – toch nog even koffiedik kijken, al verwachten we de nieuwe 1.25 TCe benzinemotor die we al zagen bij de Dacia Duster en Renault Captur. Daarnaast krijgen we uiteraard terug ook enkele diesels of zelfs een vierwielaangedreven Juke. De opgepepte Juke Nismo krijgt later ongetwijfeld ook dezelfde wijzigingen.

Teaser: Nissan Juke facelift

Update 26/02: Teaser #2

Teaser: Nissan Juke facelift

Update 27/02: Teaser #3

Teaser: Nissan Juke facelift

Update 28/02: Teaser #4

Teaser: Nissan Juke facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...