Gelekt: Hyundai Intrado Concept

Hyundai Intrado Concept Geneve 2014
Verschillende foto’s van de Hyundai Intrado Concept bereiken het internet voor zijn officieel debuut op het Autosalon van Genève.

Fluidic Sculpture 2.0, zo benoemt Hyundai het design van deze Intrado Concept. Het is een sportieve crossover met opvallende grille die geflankeerd wordt door LED koplampen. Ook kreeg het concept gespierde wielkasten, plastic bescherming van enkele koetswerkpanelen en een zeer licht hellende voorruit. De koffer werd bol opgeblazen en C-vormige achterlichten sluiten het geheel af.

Binnenin zullen vooral onze noorderburen fan zijn, want het is alles oranje wat de klok slaat. Wel oogt het geheel verder strak en sportief, met een sportstuur, een digitaal instrumentenpaneel en een modern infotainment systeem. Er is ook een opvallende middenconsole met knopjes die uit de luchtvaart lijken geplukt.

Niet zomaar, want de naam “Intrado” verwijst naar de onderkant van de vleugel van een vliegtuig. Andere gelijkenissen met die branche zijn de lichtgewicht structuur met het gebruik van revolutionaire materialen en constructietechnieken. Onder de motorkap komt tot slot een aandrijflijn op waterstof van een nieuwe generatie die kleiner en lichter is dan deze gebruikt in de ix35 Fuel Cell. (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...